Over HB

HB biedt vanuit haar slimme emballagenetwerk een breed pakket van emballagediensten welke breed toepasbaar zijn binnen de logistiek en de supply-chain van de levensmiddelen-industrie. 

Wij zorgen voor flexibele en slimme oplossingen voor uw emballage uitdagingen. Het betreft zowel fysieke als administratieve afhandeling van emballage. Met een team van 300 medewerkers staan wij 24/7 klaar voor uw emballage vraagstukken. Wij richten ons op verhuur, reiniging, retouren en beheer van returnable tranpsort items. En daarin kijken we altijd naar slimme reductie.

Hoe doen we dat?

Wij analyseren de bestaande stromen en optimaliseren de inrichting daarvan door gebruik te maken van ons landelijke netwerk. 

Wij geloven in slimme oplossingen die zorgen voor reductie van transportkilometers (en daarmee CO2). Wij kijken altijd naar hoe het nog beter en slimmer kan. Hoe we nog meer kunnen reduceren. Ook in onze reiniging gaat veel aandacht uit naar slimmer werken. Zo werken wij op veel locaties met spinner-technologie. Die maakt het krat niet alleen droger, het verbruikt ook minder energie.

Slimme reductie staat centraal 
in onze dienstverlening. 

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij regelen het

Direct contact opnemen

Bel 0570-564222 of Stuur een e-mail