LOOPOS Reusable Display

De LOOPOS Reusable Display van HB RTS

Terug naar producten
De LOOPOS Reusable Display van HB RTS
LOOPOS Reusable Display

Wij bieden op maat gemaakte RTI oplossingen en aanverwante services in de supply chain die helpen uw kosten te verlagen en uw CO₂ footprint te verbeteren. Van verhuur, beheer en reiniging tot optimalisatie van logistieke stromen, wij zorgen ervoor! Eén van deze services is het verhuren van de LOOPOS Reusable Display.

Wat is een Display Tray?

Deze displays zijn gemaakt van stevig kunststof dat jarenlang meegaat. De Display Trays zijn zo ontworpen dat white-labeling mogelijk is. Zowel de achterkant als zijkanten kunnen worden voorzien van de gewenste branding. Om de producten beter zichtbaar en toegankelijker te maken is het ook mogelijk om alleen branding aan de achter- of bovenkant te plaatsen.

Waarom de LOOPOS Reusable Display gebruiken?

Kartonnen Display Trays lijken op het eerste oog misschien duurzaam. Echter worden deze slechts één keer gebruikt. De kunststof Display Trays van HB RTS worden 100 à 150 keer gebruikt en zijn daarom een zeer ecologisch verantwoorde keuze. De Display Tray bespaart ruim 60% kartongebruik ten opzichte van een reguliere display.

Voordelen van de LOOPOS Reusable Display

 • Mogelijkheid om écht het product laten zien door de zijkanten open te laten.
 • Mogelijkheid om het product van alle kanten te vullen en legen.
 • Het is stabiel; de display zakt niet door en scheurt niet met als gevolg minder productbeschadiging en een betere uitstraling.
 • Lege trays van de display zijn makkelijk te verwijderen door de medewerkers in de winkel, zodat de displays er altijd verzorgd uitzien.
 • Het opbouwen van een display met de Display Trays is minder arbeidsintensief waardoor de kosten van opbouw laag liggen.

Easy handling, easy pooling

 • De display wordt gebruiksklaar in de winkel geleverd en kan direct op de juiste plaats worden gezet.
 • Na de promotie in de winkel verwijdert u de kartonnen branding en informatie en vouwt u de Display Trays op voor een efficiënte retourstroom.
 • De Display Tray heeft een standaardformaat voor meer efficiëntie in de logistieke stroom.
 • Dankzij het standaard formaat zijn onze kunststof Display Trays te gebruiken met dolly’s en andere kwartpallets met gestandaardiseerd formaat.

De CO2-voetafdruk van onze duurzame display

Met huren van de LOOPOS Reusable Display werkt u mee aan een circulaire economie én draagt u bij aan een betere wereld. Dit is waarom:

 • Omdat de herbruikbare displays 100 à 150 keer ingezet kunnen worden, is de uiteindelijke CO₂-voetafdruk flink minder dan de uitstoot van een kartonnen display.
 • Dankzij het stevige kunststof frame kan het gebruikte karton dunner zijn. Hierdoor verbruik je ook weer minder karton.
 • Aan het einde van deze levensduur zijn ze volledig recyclebaar, waardoor ze voldoen aan de principes van de circulaire economie.

Waarom huren bij HB RTS?

Display Trays huren is mogelijk voor zowel de korte als de lange termijn dankzij onze tailor-made overeenkomsten en persoonlijke samenwerking. Bovendien beheren wij voor u de pool en verzorgen wij het gehele proces, van administratie tot reiniging en reparatie. Met deze totaaloplossing bent u volledig ontzorgd.

Contact

HB RTS denkt aan de toekomst, en verhuurt enkel duurzame producten van de beste kwaliteit. Benieuwd welke totaaloplossing wij voor u kunnen bieden? Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Contact opnemen