Reiniging

Professionele waslocatie

Voor een professionele reiniging van kratten, pallets en palletboxen.

Reiniging

Wij leveren op maat gemaakte RTI oplossingen en aanverwante services in de supply chain die helpen uw kosten te verlagen en uw CO₂ footprint te verbeteren. Van verhuur en reiniging tot optimalisatie van logistieke stromen, wij zorgen ervoor! Reinigen is één van de aanverwante services.

Professionele reiniging van kratten, pallets en palletboxen

RTI’s zijn een belangrijk onderdeel van uw productieproces en bij de verzending van uw producten. Om kwaliteit te waarborgen is het daarom sterk aan te raden om de RTI’s op regelmatige basis te laten reinigen. 

Bij HB RTS zit reiniging in ons DNA. Met ruim 20 jaar ervaring zorgen we ervoor dat uw plastic kratten, pallets en palletboxen professioneel én voor een gunstig tarief worden gereinigd.

Vanuit onze gespecialiseerde reinigingslocaties zorgen wij voor kwalitatieve reiniging (en daarmee onderhoud) van uw RTI’s. De strategische ligging van deze locaties zorgt ervoor dat ook transportoptimalisatie en -besparing gerealiseerd kan worden. 

Neem contact op

De voordelen van een professionele waslocatie

  • Een netwerkstructuur van waaruit we transportoptimalisatie bieden.
  • Met een professionele reiniging gaan de RTI’s langer mee en zien er representatiever uit. 
  • Met meerdere machines en locaties op een professionele waslocatie kan de impact van een storing of personeelsuitval snel worden opgevangen. 
  • Met het uitbesteden bespaart u tijd en geld. Bovendien heeft u zo meer zicht op de kosten dan wanneer u het in eigen beheer houdt.
  • Een professionele partij, die beschikt over een volledig dedicated technisch team met de juiste kennis in huis, die werkt met de beste materialen en die dag in dag uit de beste kwaliteit voor reiniging waarborgt

Type RTI's die HB RTS reinigt

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van de volgende RTI’s:

Dit is wat HB RTS onderscheidend maakt

Als ervaren speler in de markt bieden we de zekerheid en professionaliteit van een groot bedrijf, en de flexibiliteit en toegankelijkheid van een lokaal bedrijf. Zo zorgen we voor een prettige samenwerking waarbij kwaliteit is gegarandeerd. Daarnaast ontzorgen we als one-stop shop ook op andere fronten, zoals het verhuur, retourbeheer en pool management van RTI’s. Zo worden tegoeden en huursaldi altijd optimaal ingezet wat leidt tot transport optimalisatie en daarmee lagere kosten en minder CO₂ uitstoot.

Kwaliteitseisen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze waslocaties zijn ingericht volgens de ISO 22000 en ISO 9001 richtlijnen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. U kunt er dus op vertrouwen dat uw RTI’s op de veiligste en meest hygiënische manier worden schoongemaakt.

Focus op een duurzame reinigingsmethode

Naast kwaliteit werken we ook continu aan duurzaamheid. Ten aanzien van het waterverbruik volgen we continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van filtratie om het verbruik verder terug te dringen. Daarnaast zijn we gericht op het inzetten van energiebesparende investeringen waarmee we verduurzamen en tariefstijgingen beperken. Met al deze ontwikkelingen draagt HB RTS bij aan het realiseren van uw milieudoelstellingen tegen de laagst mogelijke kosten.

Testreiniging aanvragen

Heeft u interesse in het uitbesteden van de reiniging van uw logistieke middelen? We geven graag uitleg over ons reinigingsproces en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem contact op met ons voor een kennismakingsgesprek of vraag direct een gratis testreiniging aan.

Testreiniging aanvragen