Rolcontainers

Verhuur van rolcontainers

Terug naar producten
Rolcontainer huren bij HB RTS
Rolcontainers

Wij leveren op maat gemaakte RTI oplossingen en aanverwante services in de supply chain die helpen uw kosten te verlagen en uw CO₂ footprint te verbeteren. Van verhuur en reiniging tot optimalisatie van logistieke stromen, wij zorgen ervoor! Het verhuren van rolcontainers is één van de aanverwante services.

Wat is een rolcontainer?

Een rolcontainer is onmisbaar in elk distributieproces. De nestbare 2-heks rolcontainer van HB RTS is een RTI voor gebruik bij intern transport binnen retailketens. Het robuuste ontwerp van gegalvaniseerde staal garandeert een lange levensduur. De rolcontainer is duurzaam in gebruik en het materiaal is volledig recyclebaar.

De voordelen van een HB RTS rolcontainer zijn:

  • Gebruiksvriendelijk; makkelijk te hanteren door één persoon, maar ook geschikt voor geautomatiseerde verwerking en handling met een vorkheftruck.
  • Nestbaar voor efficiënte opslag.
  • Aan twee zijden open, met verstelbare banden voor het zekeren van de lading.
  • Zeer lange levensduur dor het robuuste materiaal. Gegalvaniseerd staal is 100% recyclebaar.

Waarom een rolcontainer huren bij HB RTS?

Als u op zoek bent naar een flexibele oplossing bieden wij u graag een overeenkomst aan voor de korte of lange termijn. Een rolcontainer huren moet in onze ogen simpel en efficiënt zijn. Daarom bieden wij, indien gewenst, volledige ontzorging en de mogelijkheid het aantal rolcontainers te verhogen tijdens piekperiodes.

Hoeveel kost de huur van een rolcontainer?

Rolcontainers zijn duur in aanschaf, en zo’n grote cash-out is voor veel bedrijven onmogelijk, of op zijn minst niet wenselijk. De prijs voor het huren van een rolcontainer is afhankelijk van de overeenkomst die u met ons wenst af te sluiten.

Contact

Al onze samenwerkingen zijn namelijk volledig afgestemd op de wensen en logistieke behoeften van onze klant, met veel flexibiliteit. Neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen