Pallets

Verhuur van kunststof pallets

Terug naar producten
Pallet huren bij HB RTS
Pallets

Wij leveren op maat gemaakte RTI oplossingen en aanverwante services in de supply chain die helpen uw kosten te verlagen en uw CO₂ footprint te verbeteren. Van verhuur, beheer en reiniging tot optimalisatie van logistieke stromen, wij zorgen ervoor! Eén van deze services is het verhuren van pallets.

Waarom pallets huren?

Als u een hoge investering wilt voorkomen, of op zoek bent naar een flexibele oplossing, is het huren van pallets een zeer goede optie. Het eerste voordeel is financieel. Pallets zijn erg duur in aanschaf en zijn erg aan prijsschommelingen en levertijden onderhevig. Het huren van pallets vereist geen investering.

Het tweede voordeel is de flexibiliteit bij het huren van pallets. Wanneer u in een piekperiode zit huurt u simpelweg extra pallets voor de korte termijn. Na afloop van deze korte huurovereenkomst keren de pallets terug naar HB RTS. Zo betaalt u enkel voor pallets die u ook daadwerkelijk nodig heeft, en staan er geen stapels ongebruikt te wachten in uw magazijn. U betaalt dus ook niet voor extra opslagmeters.

Een ander groot voordeel van pallets huren is het feit dat dit perfect binnen de principes van de circulaire economie en het duurzaam ondernemen past. U maakt een ecologisch verantwoorde keuze en dit heeft een positief effect op het imago van uw bedrijf.

Voordeel van kunststof pallets

HB RTS verhuurt enkel kunststof pallets, en dit heeft verschillende redenen:

  • Duurzaamheid en lange levensduur
  • Makkelijk te reinigen, ook onderdeel van onze service
  • Weerbestendig
  • Volledig recyclebaar

Type pallets door HB RTS

Wij verhuren de volgende 2 type pallets. Beiden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen:

  • H1 pallet: Het meest populaire product is de kunststof pallet 800x1200, ook H1 pallet genaamd. Dit is de standaard uitvoering in Nederland en Duitsland.
  • Blokpallet of ISO pallet: In Engeland en Frankrijk wordt vaak gebruik gemaakt van een blokpallet (1200x1000), ook wel de ISO pallet.

Product specificaties H1 pallet

Product specificaties Blokpallet

Waarom pallets huren bij HB RTS?

Wij beschikken over een grote pool van vrijwel alle palletsoorten. Bij inname controleren we op kwaliteit, zodat altijd goede pallets worden uitgegeven. Omdat HB RTS al heeft geïnvesteerd, beschikt u altijd over een goede kwaliteit pallet tegen een laag tarief.

Contact

Al onze samenwerkingen zijn tailor-made en worden afgestemd na overleg over uw wensen en logistieke behoeften. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de soorten pallets en een vrijblijvende offerte voor pallet verhuur.

Neem contact op