Rolly's

Verhuur van duurzame Rolly's

Terug naar producten
Rolly huren bij HB RTS
Rolly's

HB RTS levert op maat gemaakte RTI oplossingen en aanverwante services in de supply chain die helpen uw kosten te verlagen en uw CO₂ footprint te verbeteren. Van verhuur, beheer en reiniging tot optimalisatie van logistieke stromen, wij zorgen ervoor! Het verhuren van Rolly’s is één van deze services.

Wat is een Rolly?

Een Rolly is een rollende halfpallet die door één persoon handmatig gerold kunnen worden zonder hiervoor een hefwerktuig te gebruiken. Dit is het grote voordeel ten opzichte van een pallet. Rolly’s zijn daarom onmisbaar in o.a. supermarkten, winkels en (kleine) opslagruimtes. Onze Rolly is hiermee een onmisbare industrie standaard. De Rolly is er in een stalen uitvoering (veelal gebruikt in Nederland) en in een uitvoering met een plastic deck (internationaal).

Eigenschappen Rolly's

  • Dezelfde interne afmetingen als een ½ pallet
  • Van hoogwaardig materiaal dus duurzaam en 100% recyclebaar
  • Draagvermogen van 2 stapels 600x400mm kratten
  • Stapelbaar voor een gemakkelijk, veilig en efficiënte retourstroom

Rolly huren voor lange of korte termijn?

Afhankelijk van uw wensen biedt HB RTS de mogelijkheid om Rolly's te huren voor zowel korte termijn (KTH) als lange termijn (LTH). Het huren van Rolly's voor lange termijn is uiterst geschikt voor leveranciers die voor lange tijd een vast aantal nodig hebben. Korte termijn huur is vooral interessant voor piekperiodes of eenmalige promotionele activiteiten.

Type Rolly’s te huur bij HB RTS

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u bij ons drie soorten Rolly’s huren.

  • Steel Rolly: Deze Rolly is met zijn rollende half pallet formaat ideaal voor het vervoeren van o.a. kratten. Hoewel het ontwerp robuust is, dankzij het gegalvaniseerd staal, is de Rolly volledig recyclebaar en heeft het een lange levensduur. Bovendien zorgen de soepel afgeronde hoeken voor een veilig gebruik.
  • Low Noise Rolly: Deze Rolly is een variatie op de Steel Rolly en is speciaal ontworpen voor het laden en lossen zonder geluidsoverlast voor omwonenden. Deze Rolly wordt dan ook vaak gebruikt voor stille nachtleveringen aan supermarkten en andere retailers. Onderzoek door TNO heeft aangetoond dat de Rolly tijdens gebruik onder de limiet van 60 db blijft dankzij de rubberen wielen.
  • Euro Rolly: Deze Rolly is een variatie op de Steel Rolly of Euro Rolly en is speciaal ontworpen voor het laden en lossen zonder geluidsoverlast voor omwonenden. Deze Rolly wordt dan ook vaak gebruikt voor stille nachtleveringen aan supermarkten en andere retailers. Onderzoek door TNO heeft aangetoond dat de Rolly tijdens gebruik onder de limiet van 60 db blijft dankzij de rubberen wielen.

Product specificaties Steel Rolly

Product specificaties Low Noise Rolly

Product specificaties Euro Rolly

Contact

We denken graag mee hoe we in uw logistieke behoeften kunnen voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen