Dolly's

Verhuur van Dolly's voor het transport van uw goederen

Terug naar producten
Dolly huren bij HB RTS
Dolly's

Wij bieden op maat gemaakte RTI oplossingen en aanverwante services in de supply chain die helpen uw kosten te verlagen en uw CO₂ footprint te verbeteren. Van verhuur, beheer en reiniging tot optimalisatie van logistieke stromen, wij zorgen ervoor! Eén van deze aanverwante services is het verhuren van Dolly’s.

Wat is een Dolly?

Een Dolly is een rollend kwartpallet die speciaal is ontwikkeld voor het vervoer van kratten en andere (herbruikbare) logistieke middelen. Dolly’s worden vooral in winkels, supermarkten en in kleine magazijnen gebruikt om middelen van A naar B te brengen. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor POS displays. Door het smalle profiel valt de Dolly niet op onder de producten die erop staan. Het is daarom de ideale ladingdrager voor uw gehele supply chain.

Eigenschappen Dolly

  • Dezelfde interne afmetingen als een ¼ pallet
  • 100% recyclebaar wat het een duurzame ladingdrager maakt
  • Stapelbaar voor een kostenefficiënte en duurzame retourstroom

Dolly huren voor korte of lange termijn?

Afhankelijk van uw behoefte – gebruik voor promotionele ondersteuning of vaste aanlevering – biedt HB de mogelijkheid voor korte termijn (KTH) of lange termijn gebruik (LTH). Lange termijn huur is uitermate geschikt voor leveranciers die een vast aantal voor lange tijd nodig hebben. Korte termijn huur is uiterst geschikt voor piekperiodes en/of promotionele activiteiten.

De verschillende soorten Dolly’s te huur bij HB RTS

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u bij ons twee soorten Dolly’s huren:

  • Steel Dolly: Deze Dolly is gemaakt van 100% gegalvaniseerd staal en is, dankzij de afgeronde hoeken, zeer ergonomisch en gebruiksvriendelijk.
  • Euro Dolly: Deze Dolly is gemaakt van staal en gerecycled plastic, en kan volledig gerecycled worden. Dankzij de twee geïntegreerde RFID-labels en twee barcodes wordt uw logistieke stroom overzichtelijker en makkelijker controleerbaar.

Product specificaties Steel Dolly

Product specificaties Euro Dolly

Contact

We denken graag mee hoe we in uw logistieke behoeften kunnen voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen