Kratten schoonmaken

Professionele reiniging van kratten

Kratten schoonmaken

Wij bieden op maat gemaakte RTI oplossingen en aanverwante services in de supply chain die helpen uw kosten te verlagen en uw CO₂ footprint te verbeteren. Van verhuur en reiniging tot optimalisatie van logistieke stromen, wij zorgen ervoor! Het wassen van kratten is één van deze services.

Krattenwasserij: voor een professionele reiniging van uw kratten

Retourneerbare transportverpakkingen (RTI’s) zijn een belangrijk onderdeel van uw productieproces en bij de verzending van uw producten. Om kwaliteit te waarborgen is het daarom sterk aan te raden om de RTI’s op regelmatige basis te laten reinigen. Bij HB RTS zit reiniging in ons DNA. Met ruim 20 jaar ervaring als professionele krattenwasser zorgen we ervoor dat uw RTI’s zoals kratten, pallets en palletboxen professioneel én voor een gunstig tarief worden gereinigd.

De voordelen van een professionele krattenwasserij als HB RTS

  • Vanuit onze vier gespecialiseerde reinigingslocaties en drie inhouse locaties zorgen wij voor kwalitatieve reiniging (en daarmee onderhoud) van uw RTI’s. De strategische ligging van deze locaties zorgt ervoor dat er ook transport optimalisatie en besparing gerealiseerd kan worden.
  • Het gebruik van herbruikbare kratten verkleint de CO₂-voetafdruk en draagt bij aan de milieudoelstellingen van uw organisatie.
  • Wanneer uw plastic kratten professioneel worden gereinigd, gaan ze langer mee en zien ze er representatiever uit.
  • Door het uitbesteden van het kratten wassen, bespaart u tijd en geld en kunt u zich focussen op uw eigen primaire proces.
  • Met diverse krattenwaslocaties kan de impact van een storing of personeelsuitval gemakkelijk worden opgevangen en daarnaast kan transport optimalisatie worden gerealiseerd.

Onze professionele waslocaties

HB RTS beschikt over meerdere waslocaties. Door mee te denken over het opsplitsen van stromen en het benutten van meerdere locaties, bespaart u op transportkosten en wordt uw supply chain geoptimaliseerd.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze krattenwasserijen zijn ingericht volgens de ISO 22000 en ISO 9001 richtlijnen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. U kunt er dus op vertrouwen dat uw kratten op de meest veilige en hygiënische manier worden schoongemaakt.

Innovatie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. We kijken continu naar de ontwikkelingen op het gebied van waterfiltratie en reductie van het waterverbruik. Daarnaast zijn we gericht op het inzetten van energiebesparende investeringen waarmee we verduurzamen en tariefstijgingen beperken. Met al deze ontwikkelingen draagt HB RTS bij aan het realiseren van uw milieudoelstellingen tegen de laagst mogelijke kosten.

Een krattenwasserij voor alle soorten kratten

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van de volgende producten:

  • CBL kratten (7, 8, 11, 15, 17, 23)
  • Krat E1 en E2
  • Vouwkratten (thuisbezorgd kratten)
  • Klapkratten
  • Klantspecifieke kratten (in overleg)

Vraag een gratis testreiniging aan

Heeft u interesse om uw kratten te laten reinigen door een professionele krattenwasserij als HB RTS? Plan een gratis testreiniging en maak kennis met het reinigingsproces en onze werkwijze. Graag meer weten over ons reinigingsproces of de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Testreiniging aanvragen