HB RTS op Empack

Voorop in de revolutie van herbruikbare transportverpakkingen

HB RTS op Empack

Deze maand stond HB RTS op Empack, dé toonaangevende internationale vakbeurs gericht op de verpakkingsindustrie. We demonstreerden onze innovatieve oplossingen en benadrukten onze inzet voor circulariteit binnen de verpakkingssector door het poolen van herbruikbare transportverpakkingen.

Met een breed scala aan standaardproducten zoals pallets, kratten, dolly's, rolly's, palletboxen, displays en rolcontainers, transformeert HB RTS de manier waarop materialen door de supply chain bewegen. Door een poolsysteem te implementeren voor deze standaarditems, verminderen wij de milieu-impact van bedrijven, terwijl de efficiëntie maximaliseert.

Deze circulaire benadering past HB RTS ook toe op tailor-made transportverpakkingen. Een goed voorbeeld daarvan is een poolsysteem voor speciaal ontworpen herbruikbare bloemenemmers. Dit initiatief onderstreept de toewijding om voortdurend ons duurzame aanbod uit te breiden en positieve verandering in de industrie teweeg te brengen.

Tijdens Empack gaf Ronald Kloppert, commercieel directeur Benelux, een presentatie in het Kennistheater, waarbij hij inging op de details van het poolen van de bloemenemmer en het potentieel om het verpakkingslandschap te hervormen.

Bovendien kwam het gerenommeerde programma “Ondernemerslounge” van RTLZ langs voor een interview met CEO Eric Schrover. Een mooie gelegenheid om de diensten en producten van HB RTS aan een breder publiek te presenteren en om onze positie als kartrekker in duurzame verpakkingsoplossingen verder te verstevigen.

Meer relevante artikelen

Bedrijven staan voor de uitdaging om hun eenmalige transportverpakkingen te...
Nachhaltigkeit war schon immer wichtig, aber seit einigen Jahren ist dieses Thema...
Der Begriff gesteuerte Kreislaufwirtschaft ist in aller Munde. Aber was bedeutet...