Beheer

CBL kratten beheer is onze core business

Voor we uw CBL kratten en overige emballage gaan beheren, doen we samen met u een analyse voor alle gewenste emballage stromen. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de omvang van de emballagestromen. Daarin maken wij het onderscheid tussen uw CBL kratten verwerking naar alle aangesloten retailers binnen de CBL Versfust Pool en uw overige emballage stromen naar uw B2B klanten. 

Onze activiteit in het retail kanaal betekent het opvolgen van uw CBL tegoeden bij de aangesloten retailer(s) in de Nederlandse markt en ervoor zorgen dat uw uitstaande voorraad zo laag mogelijk is en blijft. Daardoor is de fysieke beschikbaarheid zo hoog mogelijk en voorkomen we eventuele extra inhuur van CBL kratten.

Zodra er voorraad aan CBL kratten beschikbaar is wordt deze afgeroepen en kan deze direct worden afgevoerd naar een HB locatie, en staat de voorraad vervolgens direct op uw HB account. In ons registratie systeem worden alle transacties verwerkt en zijn ze Real Time te bekijken. Indien gewenst verzorgt HB het transport van de CBL kratten en is het voor ons ook mogelijk om uw eigen transporteur of transportafdeling aan te sturen. Wij vinden het belangrijk om hier flexibel mee om te gaan, zodat de transportritten zo optimaal mogelijk verlopen.

Activiteiten B2B

Het is verstandig om vanuit uw eigen organisatie contact te hebben en te houden met uw B2B-klanten rond de emballage saldo's. HB kan in dit geval fungeren als "stok" achter de deur naar uw eigen emballage verantwoordelijke, zodat de aandacht gevestigd blijft op uw emballage standen. Wij houden hierdoor de aandacht op de saldo's en kijken met u mee en geven tips om de opvolging up-to-date te houden. Zo kunt u uw aandacht houden op uw core business. Ook hier geldt weer dat HB de mogelijkheid heeft om het transport uit te voeren en/of uw transporteur of uw eigen transportafdeling aan te sturen. 

Heeft u interesse om het beheer van ur RTI's uit te besteden? 

Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Reiniging

In onze krattenwasserij reinigen we plastic kratten, pallet(boxen) en kaasplanken.

Meer over reiniging

Verhuur

Wij hebben een ruime voorraad aan plastic kratten en verschillende ladingdragers. 

Meer over verhuur

Retouren

Wij zijn specialist in het verwerken van retouren van retail.

Meer over retouren

Beheer

Wij zorgen voor transport, reiniging, beheer en registratie van CBL kratten.

Meer over beheer